Њу чине људи који воле уметност, обожавају своју професију и разумеју потребе других. Њихова опрема је савремена, одговара свим технолошким изазовима, али су они најпоноснији на своје идеје…

Управо због тога, Electe Production је започела своју мисију која је виша од видеа. Званично, она је настала 24. октобра 2014. године, након објављивања првог видеа на официјелном Јутјуб каналу.

Milos_Nevena_Nemanja_001
ElecteProduction – Идеја на води!

Званични сајт Electe продукције угледао је светлост Нета управо на PDXG годишњицу. Тако се наставља добра парадокс традиција – поклони другоме за свој рођендан. Ипак, Удружење Еlecte за нас није “неко други”. Они су наши пријатељи и ПРВИ сарадници. Не тако далеке 2010. године, када се још није родила идеја WebMedia система, радили смо сајт Electe.org

Био је то први званични веб пројекат наше интернет продукције, не рачунајући сајтове који су припадали ПАРАДОКС групи. Затим је уследео сајт Интернационалног фестивала ФЕМУС, а потом и блог Милоша Радовића.

ElecteProduction на нету

Данас смо врло поносни, јер вам представљамо наше ново мезимче – ElecteProduction.com

Представљамо вам нови сајт WеbМеdia заједнице, који покреће ПАРАДОКС група.

Следећи идеју и мисију WebMedia заједнице, обећавамо вам да је ово тек почетак “живота сајта”. Ускоро можете очекивати још садржаја, а имаћете прилику да се активно укључите у рад овог сајта.

Поред тога што ћемо се трудити да презентујемо сав креативан рад и потенцијал Еlecte продукције, развијаћемо ИНФО секцију на сајту. Очекују вас најновије вести из сфере аудио и видео продукције. За најзаинтересованије припремили смо посебне туторијале и бесплатне приручнике.


Још неке приче...