Немања

Моје име је Немања Мирковић. Ја сам филмски, ТВ и веб редитељ. Оснивач сам ПАРАДОКС групе. Са Јованом имам сина Михаила. Живим и стварам у Србији.

Немања

Добродошли на мој сајт. Ово је место где искрено делим своје мисли, идеје и креативне радове. Још увек верујем да постоје добре намере и надам се да делимо то уверење.

Мислим да интернет има огроман потенцијал у развијању комуникације, без обзира што се људи никада мање нису разумели. Са својим пријатељима, сарадницима и клијентима развијам идеју „Боља страна нета“.

Као сваки благословен човек, који је имао непроцењиву срећу да постане родитељ, спознао сам исконску радост живота. Поред огромне љубави, у мени расте потреба за бригом о деци.

Почетком априла 2012. године, неколико дана пре сазнања да ћемо постати родитељи, Јована и ја смо покренули један несвакидашњи Лабораторијумза талентовану децу.

Велика је привилегија бавити се послом који волиш и имати могућности да несметано радиш. Уживање је помислити на данашња достигнућа технике и технологије. Потребна је само идеја и добра воља. Углавном.

У времену када смо затурили не само свој језик, културу и домаће васпитање – заборавили смо човека. Самим тим, не чуди што нема довољно правих идеја.

Немој ту да ми филозофираш.

Омиљена изрека наших људи која успешно сатире идеје из корена. Највероватније настала из страха пред нечим новим, најчешће генијалним – интернетом, на пример.

После двадесет година активног бављења у медијима, више од деценије креирања веб сајтова – донео сам одлуку да покренем NecaPress.com

Ако вам је досадно и желите да сазнате нешто више о мени – Немања у трећем лицу.

Ако више волите да се упознате у првом лицу, или желите да сарађујемо – контактирајте ме.

Ако сте све ово прочитали, сигуран сам да ћете наћи нешто у из(Б)логу.

У сваком случају, желим вам свако добро.

Немања

НАПОМЕНА: Прописи на овом сајту не морају да се поштују.

Још неке приче...