Александар Вучић

Дуго сам размишљао како бих могао да се одужим Александру Вучићу. За све што је марљиво радио – за нас и себе, односно Србију. Није ми било лако. Александар Вучић заслужује најбоље!

Као природна последица демократског муља, изронио нам је у сред поплаве. Ипак, спасао је Србију да се не удави и сада жели поново да је заштити. Жртвоваће самог себе – биће Председник.

Са неба, из авиона званог “Србија”, Александар Вучић нам је поручио да је спреман да узме палицу. Несумњиво, држаће је чврсто, одважно и смело – како само Он то уме. Летећемо високо, високо и високо, мимо наших очекивања. Молићемо Бога да паднемо ниско, сасвим ниско и не у муљ. Поново, још горе.

И тада, када мене мој Син упита:

– Тата, а шта си ти урадио за нашег Председника?

Нећу се стидети. Показаћу му фото-монтажу коју сам направио. Сасвим спонтано, једне недеље кад је био мали, сасвим мали дечак да би разумео све то. Ипак, довољно je велики да запамти лик и поред нових наочара.

Верујем да ће га његово дело заобићи. Далеко, далеко, сасвим далеко.

Потрудићу се – гласаћу!

Напомена за неупућене

Ову фото-монтажу не само да је дозвољено делити, већ је и пожељно. Нисте у обавези да наводите аутора, можете је плагирати, ако сте довољно вешти – искористите је и за одбрану доктората. На пример!

Није дозвољена никаква јавна анализа, нарочито од стране стручњака за дигиталне медије и пенетрацију интернета.

О политичким АНАЛитичарима, не желим да говорим.

[download-attachment id=“1266″ title=“ПРЕУЗМИ ФОТО У ПУНОЈ РЕЗОЛУЦИЈИ“]Александар Вучић

Још неке приче...