Доналд Трамп је хладан, влажан и сасвим бео. По свему судећи, он је и веома опасан. Многи имају потребу да га шутну и ударе у “њушку”. Коме смета овај ваљевски снешко?

Увелико је почео зимски распуст. Блок пуст, нема деце. Има снега, а има и политике. Више нас дотиче Трамп него наше “лагано нестајање”.

Имам идеју – направићемо Доналда Трампа од снега! Срби га много воле, а још му нису направили споменик. Дуго није било великог снешка у Блоку, деца ће се обрадовати и изаћи напоље. Родитељи ће остати сами у својим топлим домовима – биће више деце у Србији!

“Појавиће се наранџасти човек…”, говори пророчанство. Ни оно није могло да претпостави да ће бити и снежни, да ће се појавити у Ваљеву, у Блоку…

Доналд Трамп у Блоку

Ни сам нисам могао претпоставити колико је само сметао. Шутирали су га, ударали по носу, лупали по глави. Међутим, Трамп је остао хладан, влажан и не сасвим бео. Поштено су га изгазили.

И мраз је од њега дигао руке. Сутрадан се појавило сунце и остаци Трампа су копнили, заједно са мојом жељом да усрећим најмлађе. Заправо, извињавам се свој деци која су била принуђена да руше. Извињавам се и њиховим родитељима, ако су се њихови малишани додатно исквасили.

На крају, извињавам се својој Жени и Сину који су започели ову акцију. Признајем, ја сам тврдио да је обичан снешко досадан.

Снежни Трамп је била моја глупа идеја.

Трамп у Блоку – кратки видео

Још неке приче...