NecaPress ideja je rođena

NecaPress је моје дигитално име. Мој свет у кога често одлазим, не заборављајући своју реалност. Никако! Иако сам велики заљубљеник у интернет, филм и донекле телевизију, одавно ми је јасно – мозак је наш најсавршенији медиј.

Исти онај орган који нам помаже да осетимо додир, видимо, чујемо, нешто кажемо (…) Онај скромни орган који је сву емоцију пренео на груди, за које многи мисле да скривају и саму душу.

Мозак који најчешће носимо у глави, најбоље ради у друштву. Не виртуелном, него стварном друштву. Ништа без људи!

99% имам идеју за вас

У времену када смо затурили не само свој језик, културу и домаће васпитање – заборавили смо човека. Самим тим, не чуди што нема довољно правих идеја.

Немој ту да ми филозофираш. 

Омиљена изрека наших људи која успешно сатире идеје из корена. Највероватније настала из страха пред нечим новим, најчешће генијалним – интернетом, на пример.

Овде не желим да наводим какве све могућности нам даје нет. Нећу посебно спомињати ни чињеницу да никада лакше нисмо могли снимити телевизијску емисију, рекламни спот, или промо видео.

После двадесет година активног бављења у медијима, више од деценије креирања веб сајтова – донео сам одлуку да покренем NecaPress.com

Веб место које ће сабирати дигиталне и аналогне идеје и пружати разноврсне услуге. Сервис на који нећете трошити новац, већ инвестирати у своје пословање.

Моје име је Немања Мирковић. Ја сам филмски, ТВ и веб редитељ. Имам жељу да радим са вама.